ελδιπρο

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Στόχος μας η αμεσότητα, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και η δική σας ικανοποίηση

Ποιοι είμαστε

Η ΕΛΔΙΠΡΟ (Ελληνικά Δίκτυα Προμηθειών Α.Ε) είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και διακίνησης κορυφαίων προϊόντων σε κάθε άκρη της χώρας. Η εξειδικευμένη παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, με υψηλά κριτήρια ποιότητας και προδιαγραφών.

Δίκτυο διανομής

Η ΕΛΔΙΠΡΟ (Ελληνικά Δίκτυα Προμηθειών Α.Ε) αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διακινητές προϊόντων της Ελλάδας, εξυπηρετώντας 10.019 σημεία πώλησης, που ολοένα και αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Από το 2017 ως σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο δίκτυο διανομής που καλύπτει το 100% της χώρας.

Στόλος αυτοκινήτων

Ο στόλος αυτοκινήτων της εταιρείας αποτελείται από 154 φορτηγά τα οποία πραγματοποιούν καθημερινές διαδρομές σε όλη την επικράτεια. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει εξοπλισμό παρακολούθησης και καταγραφής θερμοκρασιών και σύγχρονο σύστημα GPS για την καλύτερη οργάνωση

Η επιλογή των προμηθευτών γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφαλείας.
Προϊόντα

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια και εμπιστοσύνη.

Το ισχυρό δίκτυο διανομής της ΕΛΔΙΠΡΟ καλύπτει το 100% της χώρας.

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια και εμπιστοσύνη. Προϊόντα
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Πίσω από κάθε πετυχημένη εταιρεία, κρύβεται ένα όραμα και άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό και αφιερώνουν τη ζωή τους στο να το υπηρετήσουν πιστά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το όραμα αυτό αποτελούσε ανέκαθεν η δημιουργία ενός τεράστιου δικτύου διανομών που θα έφερνε σε άμεση επαφή τον έλληνα καταναλωτή με τον παραγωγό και τα προϊόντα του, ξεπερνώντας γεωγραφικές αποστάσεις και εμπόδια.

Γι’ αυτό και επιλέγουμε προμηθευτές με αγάπη για την ίδια την εμπορική δραστηριότητα προκειμένου να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την απρόσωπη ανταλλαγή υπηρεσιών και να ενισχύσουμε τον σχηματισμό αληθινών σχέσεων εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Για το προσωπικό μας η υπάρξης μια βαθιά ανθρωπιστικής και εξελικτικής κοινωνίας αποτελεί, πρωτίστως, φιλοσοφία ζωής και, δευτερευόντως, επαγγελματική δραστηριότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που η μεγαλύτερη μας διαφήμιση είναι οι συνεργάτες μας.

Ως εταιρεία με μεγάλη κοινωνική ευθύνη, η ΕΛΔΙΠΡΟ (Ελληνικά Δίκτυα Προμηθειών Α.Ε) δεσμεύεται και επιφυλλάσεται να παραμένει πάντα πιστή στις αξίες της και να συνεχίσει να διανέμει τα προϊόντα της με συνέπεια και συνέχεια, μέχρι να φτάσουν σε κάθε άνθρωπο, κάθε περιοχής, κάθε χωριού, σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο τη διπλανής πόρτας, εξελισσόμαστε συνεχώς για την επίτευξη μιας νέας καταναλωτικής εμπειρίας που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες και τις ανάγκες του.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία προσπαθούμε, επίσης, να προστατεύουμε εκτός από την κοινωνία και το ίδιο το περιβάλλον, υιοθετώντας πρακτικές που δεν βλάπτουν / επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Ισχυρό Δίκτυο

Η ΕΛΔΙΠΡΟ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διακινητές προϊόντων της Ελλάδας, εξυπηρετώντας 10.019 σημεία πώλησης